Anunț

Teme de stagiu 2010 Dacia Groupe Renault PDF

Programul de stagii la Dacia Groupe Renault ajunge in anul universitar 2009-2010 la cea de-a 6 a editie. Pana in prezent de acest program au beneficiat sute de studenti in ultimul an an universitar, bucurandu-ne totodata de colaborarea a 18 universitati partenere.

Va informam de faptul ca stagiul va presupune o perioada de desfasurare de aproximativ
2 luni si jumatate - 3 luni, stagiarii nostri beneficiind de bursa, cazare, transport, masa la sediul companiei si de tutorat din partea unui inginer dedicat pe intreaga perioada a stagiului. In aceasta perioada studentii isi vor concepe /definitiva lucrarea de disertatie, pe baza subiectului de stagiu propus de specialistii Dacia Renault.
In functie de agenda fiecarei universitati partenere pentru  studentii din sistemul Bologna, vom fi cat se poate de flexibili privind perioada de stagii !

Va facem cunoscuta -in linii generale- si agenda noastra in ceea ce priveste selectarea viitorilor stagiari:
- pana in noiembrie 2009 primim cv-uri si facem o prima selectie a aplicatiilor studentilor (NB: cei care intra in anul 2010 in anul 4 de studii) cu eventualele recomandari din partea dvs.; cv-urile le asteptam pe adresa mea sau pe adresa noastra dedicata:  relatii.universitati@daciagroup.com ;
 - in perioada noiembrie 2009 - ianuarie 2010 planificam interviurile stagiarilor cu functia Resurse Umane si sefi ai serviciilor unde stagiarii si-au ales tema de licenta si are loc selectia propriu-zisa a studentilor;

Temele de stagiu pot fi accesate si pe www.daciagroup.com (sectiunea Cariere).
 
In speranta ca studentii dvs. vor dori sa descopere ce inseamna sa participi la fabricarea celor mai de succes produse romanesti dintotdeauna, facem apel la dvs in a populariza aceste subiecte de stagiu in randul lor.
 
Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii sau intrebari !

In speranta unei excelente colaborari si pe viitor,
 
Sincere salutari,
Irina Raduta
Sef UEL relatii universitati
Directia Resurse Umane
Tel.: +40 248 343 924
Fax: +40 248 343 918
Mobile: +40 748 882 564